Er wordt steeds vaker gesproken over asset management. Mijns inziens is asset management holistisch, afdeling overstijgend en organisatiebreed.

Bij een organisatie met een goed werkend asset management systeem is er sprake van een goed beheerbare en beheersbare situatie ten aanzien van de aanwezige assets. Het gaat daarbij om het vinden van de juiste balans tussen prestaties, risico’s en kosten.

Maatwerk training

Afhankelijk van uw organisatie, het volwassenheidsniveau op het gebied van asset management en de actuele behoefte kan ik in-company training op maat verzorgen binnen uw organisatie.

Ik maak daarbij gebruik van de PAS 55 en ISO 55000 serie als richtlijn.

Laat u verrassen door mijn enthousiaste aanpak. Ik breng uw medewerkers de belangrijkste begrippen van asset management zodanig bij dat ze het niet snel meer zullen vergeten!

Asset management verander- en implementatietrajecten

Goed asset management wordt zeker niet ‘overnight’ gerealiseerd. Het is meer dan een ‘projectje’. Het grijpt in op alle vezels van uw organisatie. De voordelen van asset management zijn mijns inziens de inspanningen meer dan waard. Echter, het is een proces met, voor en door mensen.

Afhankelijk van uw organisatie en de actuele behoefte kan ik mijn bijdrage leveren aan nieuwe of reeds lopende projecten op asset management gebied.

Ik kan uw organisatie bijvoorbeeld helpen met het in kaart brengen en optimaliseren van de werkprocessen, het opstellen van beleid rondom uw assets, hands-on coaching & training van uw medewerkers ten behoeve van succesvolle implementatie, of het samen uitstippelen van een marsroute voor verbetering van de huidige situatie.

Wilt u meer informatie of een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem nu contact met me op. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur altijd een reactie terug.