Hier vindt u een overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, mail of bel me!

Hoe kunnen wij het beste samenwerken?

Bij langdurige opdrachten werk ik meestal samen op basis van een standaard modelovereenkomst van de belastingdienst. Daarin zetten we dan de gemaakte afspraken over de opdracht, financiële vergoeding, verwachte urenbesteding en resultaat.

Dit zorgt voor heldere en duidelijke afspraken voor alle partijen, maakt expliciet duidelijk dat er geen sprake is van een fictieve dienstbetrekking en is daarmee wet DBA proof.

We kunnen ook samenwerken op basis van een gespecificeerde offerte. Na een persoonlijk gesprek stel ik deze dan op aan de hand van uw behoefte.

In de offerte beschrijf ik in ieder geval altijd de uit te voeren werkzaamheden en neem ik ook een plan van aanpak, globale planning, randvoorwaarden en financiële afspraken op.

Werk je ook via detachering-, ingenieurs en consultancy bureaus?

Jazeker, ik werk regelmatig samen met gerenommeerde bureaus. Ik heb daar ook geen moeite mee, mits de voorwaarden acceptabel zijn, het bedrijf kredietwaardig is en het voor mij daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft.

Als dat niet het geval is gaat mijn voorkeur uit naar een rechtstreekse samenwerking zonder tussenkomst van een bureau.

Welke opleidingen, cursussen en trainingen heb je gevolgd?

Na mijn HBO opleiding Business engineering heb ik nog een post-HBO Onderhoud & Management gevolgd en daarnaast vele trainingen en cursussen op het gebied van maintenance & asset management. Verder heb ik jarenlange praktijkervaring. Daarnaast ben ik internationaal gecertificeerd asset manager door het IAM.

Mijn uitgebreide CV kunt u vanzelfsprekend altijd opvragen via het contactformulier (mailen of bellen mag uiteraard ook).

Hoe ben je verzekerd?

Ik heb om risico’s af te dekken een arbeidsongeschiktheid verzekering, rechtsbijstand verzekering, bedrijfsaansprakelijkheid- en beroepsaansprakelijkheid verzekering afgesloten.

Wilt u meer info bijvoorbeeld over de gedekte bedragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, mail of bel me.

Waarom blog je en kunnen we ook gebruik maken van jouw blog of schrijfkwaliteiten?

Ik houd enorm van schrijven en blog over alles wat mij inspireert op maintenance & reliability engineering en asset management gebied.

Daarbij kies ik vaak onderwerpen die direct uit mijn dagelijkse praktijk zijn gegrepen. Op die manier hoop ik ook andere professionals te bereiken, te inspireren en verder te helpen.

Als je als bedrijf een product of dienst hebt waarvan je denkt dat het goed aansluit bij mijn blog of je zoekt een enthousiaste ambassadeur om mee samen te werken stuur mij gerust een bericht. Ik kan dan bijvoorbeeld tegen een beperkte vergoeding hier een gastblog over schrijven, zolang het wel mijn tekst blijft en ik zelf achter het bedrijf en de product of de dienst sta. Uiteraard kan ik ook een artikel of gastblog schrijven voor uw maintenance blad of andere vorm van (social) media.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor onze organisatie en waar krijg je zelf energie van?

Ik heb de afgelopen jaren al vele onderhoudsorganisaties mogen helpen bij het concreet verbeteren van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de aanwezige assets en werkprocessen rondom het onderhoud. Zie hiervoor ook mijn referenties.

Ik neem de ideeën en oplossingen die ik bij andere bedrijven heb gezien mee en kijk daardoor met een frisse blik naar uw uitdagingen en vraagstukken. Ik maak daarnaast geen onderdeel uit van de interne politiek, waardoor ik, indien nodig, zaken wat scherper kan communiceren en sturen.

Daarnaast kan ik me volledig concentreren op de door u gegeven opdracht en probeer ik u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wat daarbij helpt is mijn jarenlange praktijkervaring en kennis op het gebied van maintenance en asset management bij verschillende organisaties, hierdoor is de inwerktijd vrijwel nihil.

Zelf vind ik het vooral belangrijk om iets productiefs en meetbaars te doen, met een leuke groep mensen, op basis van gelijkwaardigheid.

Niet teveel praten maar ook echt een resultaat neerzetten met elkaar. Daar krijg ik zelf het meeste energie van heb ik gemerkt in de afgelopen jaren.