maintenance engineer

Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer!

Maak jezelf van onschatbare waarde voor jouw organisatie

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor de startende maintenance engineer die aan het begin van zijn carrière staat en wel wat hulp kan gebruiken.

Het is ook een prima boek voor de manager die verantwoordelijk is voor het juist positioneren en aansturen van de maintenance engineer(s) binnen zijn organisatie.

Of misschien ben jij wel die net afgestudeerde MBO’er, HBO’er of WO’er, die nog twijfelt of een functie als maintenance engineer wel goed bij je past? Ook dan zal dit boek jou waardevolle inzichten geven en helpen om een goede keuze te maken.

Zelf was ik natuurlijk ooit ook een startende maintenance engineer. Daarop terugkijkend was het af en toe best wel een worsteling en zoektocht.

Nu ik wat verder ben in mijn professionele carrière wil ik jou daarom graag een vliegende start geven, door mijn opgedane praktijkervaring en kennis te delen via dit boek.

Ik wilde er geen theoretisch boek van maken met allerlei bronverwijzingen. In plaats daarvan heb ik geprobeerd om een eenvoudig leesbaar boek te schrijven, voorzien van vele praktische tips en inzichten.

Dit is mijn gedachtegoed, gebaseerd op meer dan tien jaar praktijkervaring binnen het maintenance engineering vakgebied, aangevuld met wat levenslessen die ik onderweg heb opgedaan.

Ik wens jou een hele succesvolle start en prachtige tijd toe als maintenance engineer!

Ik hoop dat dit boek jou daarbij helpt en inspireert.

Justien

Specificaties

Titel: Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer

Ondertitel: Maak jezelf van onschatbare waarde voor jouw organisatie

Auteur: Justien Kint

Omvang boek: 38 pagina’s

Uitvoering: E-book

Bestandstype: pdf (beveiligd)

Klik hier voor een inkijk exemplaar

Wat je ontdekt in het boek:

√ Hoe je een succesvolle start maakt als maintenance engineer;

√ Hoe je veel gemaakte beginnersfouten herkent en vermijdt;

√ Hoe je je positief kunt onderscheiden;

√ Hoe je jouw verbeter voorstel overtuigend presenteert zodat er ook echt wat mee gedaan wordt;

√ Hoe je eenvoudig toewerkt naar een status waarbij anderen jou zien als dé autoriteit binnen jouw vakgebied;

√ En uiteraard nog veel meer..

Totaal: € -
prijs incl. btw

(Let op: tijdelijke introductieprijs, normale prijs € 17,95)

Wil je ‘Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer’ ontvangen?

Vul de gegevens hieronder in en klik op de knop ‘Ja, ik wil het E-book’.  Je komt vervolgens in een veilige betaalomgeving. Hier kun je betalen met bijv. iDEAL. Na betaling ontvang je direct het E-book in jouw e-mail en tevens een link naar de factuur. 

NB: Ontvang je geen e-mail na betaling? Het wil weleens gebeuren dat de e-mail in de ongewenste e-mail / spam folder terechtkomt. Ook daarin niks ontvangen? Neem dan contact met me op.

30-DAGEN ‘NIET GOED GELD TERUG’ GARANTIE

Maintenance engineer boek

Ik heb echt mijn uiterste best gedaan om een goed boek te schrijven. Als je de tips en adviezen gaat toepassen ben ik ervan overtuigd dat het jou echt verder gaat helpen. Mocht je toch niet enthousiast zijn, dan mag je je geld terug vragen, mits je binnen 30 dagen na aankoop een email stuurt.

Dus..ben je onverhoopt niet tevreden over jouw aankoop? Neem dan even contact met me op.

Wil je hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer liever als paperback (softcover) bestellen?

Klik hier om het boek als paperback te bestellen.

Wat anderen over dit boek zeggen

Hi Justien,

Eindelijk kans gezien je boek te lezen. Het is goed en prettig leesbaar. Alle aspecten in het traject naar ervaren maintenance engineer komen goed aan de orde. Het boek is niet alleen voor de starter aan te raden, maar ook de ervaren maintenance engineer zal hier zeker nog wat uit kunnen halen. Vooral de verbinding naar de werkvloer is erg belangrijk en dat komt regelmatig tot uiting.

Johan

Justien heeft een prima boek geschreven voor de startende maintenance engineer! Ik heb het met veel plezier gelezen.

Wat een duidelijk, goed leesbaar en leuk boek!

Beste Justien,

Gaaf om te lezen hoe enthousiast je de lezer meeneemt in het werk voor maintenance !

Je beschrijft veel (herkenbare) aspecten die een starter mee zal maken, maar maakt het zeker niet een taaie opsomming; in tegendeel je blijft positief stimuleren.

Ik denk dat het boek niet alleen voor de beginnende maintenance engineer goed is om te lezen, maar ook voor hen die op zoek zijn naar “technisch” georiënteerde medewerkers. Je maakt het toegankelijk om in te leven waar deze medewerkers tegenaan zullen lopen (van bijvoorbeeld goed bedoelende mentoren die mogelijk ook maar alleen hun deel in het EAMsysteem kennen, tot het goed kunnen uitleggen aan collega’s van wat er met een installatie moet gebeuren).

Gefeliciteerd met dit boek !