Het praktijkboek voor de startende maintenance engineer

Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer!

Maak jezelf van onschatbare waarde voor jouw organisatie

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor de startende maintenance engineer. Met dit boek wil ik je graag helpen om een goede start te maken.

Het is ook een prima boek voor de manager die verantwoordelijk is voor het juist positioneren en aansturen van de maintenance engineer(s) binnen zijn organisatie.

Of misschien ben jij wel die net afgestudeerde MBO’er, HBO’er of WO’er, die nog twijfelt over een functie als maintenance engineer? Dan zal dit boek jou helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Zelf was ik ooit ook een startende maintenance engineer. Als ik daarop terugkijk was het af en toe best wel een worsteling en zoektocht.

Nu ik wat verder ben in mijn professionele carrière wil ik jou daarom graag helpen, door mijn opgedane praktijkervaring en kennis te delen via dit boek. Zie het als een soort blauwdruk.

Ik wilde er geen theoretisch boek van maken met allerlei bronverwijzingen. In plaats daarvan heb ik een eenvoudig leesbaar boek geschreven, voorzien van vele praktische tips en inzichten.

Dit is mijn gedachtegoed, gebaseerd op meer dan tien jaar praktijkervaring binnen het maintenance engineering vakgebied, aangevuld met levenslessen en inzichten die ik onderweg heb opgedaan.

Ik wens jou een hele succesvolle start en prachtige tijd toe als maintenance engineer!

Ik hoop dat dit boek jou daarbij helpt en inspireert.

Justien

Klik hier voor een inkijk exemplaar

Wat je ontdekt in het boek:

√ Hoe je een succesvolle start maakt als maintenance engineer;

√ Hoe je veel gemaakte beginnersfouten herkent en vermijdt;

√ Hoe je je positief kunt onderscheiden binnen jouw organisatie;

√ Tips om elke dag lol te hebben en te houden;

√ Handige websites voor jou als maintenance engineer;

√ Hoe je ervoor zorgt dat er met jouw verbeter voorstel ook echt wat wordt gedaan;

√ Hoe je eenvoudig toewerkt naar een status waarbij anderen jou zien als dé autoriteit binnen jouw vakgebied;

√ En uiteraard nog veel meer..

Wil je ‘Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer’ ontvangen?

Vul de gegevens hieronder in en klik op de knop ‘Ja, ik wil het E-book’.

NB: E-book niet ontvangen? Check even de ongewenste mail / spam folder. Ook daar niks ontvangen? Neem dan contact met me op.

Totaal: € -
prijs incl. btw

(let op: tijdelijke aanbieding, normale prijs € 17,95)


30-DAGEN ‘NIET GOED GELD TERUG’ GARANTIE

Ik heb echt mijn uiterste best gedaan om een goed boek te schrijven. Als je de tips en adviezen gaat toepassen ben ik ervan overtuigd dat het jou verder gaat helpen. Mocht je toch niet enthousiast zijn, dan mag je altijd je geld terug vragen, mits je binnen 30 dagen na aankoop een email stuurt.

Dus..ben je onverhoopt niet tevreden? Neem contact met me op.

Liever een paperback (softcover) bestellen?

Wat anderen over dit boek zeggen

Beste Justien,

Ik heb net jouw boek dichtgeslagen en wilde je via deze weg even een compliment geven.

Ik ben op dit moment gestart om binnen mijn bedrijf de functie van ME’er te gaan vervullen. Dit boek bevestigd mijn gevoel wat bij de functie als ME’er komt kijken en dat dit de juiste weg is voor mij om in te slaan.

Fijn om wat praktische tips uit jouw boek te kunnen halen en dat deze in de toekomst mij even back on track kunnen zetten als ik even vastloop. Bedankt!

Mvgr Gerton Bosma

Hi Justien,

Eindelijk kans gezien je boek te lezen. Het is goed en prettig leesbaar. Alle aspecten in het traject naar ervaren maintenance engineer komen goed aan de orde. Het boek is niet alleen voor de starter aan te raden, maar ook de ervaren maintenance engineer zal hier zeker nog wat uit kunnen halen. Vooral de verbinding naar de werkvloer is erg belangrijk en dat komt regelmatig tot uiting.

Johan

Justien heeft een prima boek geschreven voor de startende maintenance engineer! Ik heb het met veel plezier gelezen.

Wat een duidelijk, goed leesbaar en leuk boek!

Beste Justien,

Gaaf om te lezen hoe enthousiast je de lezer meeneemt in het werk voor maintenance !

Je beschrijft veel (herkenbare) aspecten die een starter mee zal maken, maar maakt het zeker niet een taaie opsomming; in tegendeel je blijft positief stimuleren.

Ik denk dat het boek niet alleen voor de beginnende maintenance engineer goed is om te lezen, maar ook voor hen die op zoek zijn naar “technisch” georiënteerde medewerkers. Je maakt het toegankelijk om in te leven waar deze medewerkers tegenaan zullen lopen (van bijvoorbeeld goed bedoelende mentoren die mogelijk ook maar alleen hun deel in het EAMsysteem kennen, tot het goed kunnen uitleggen aan collega’s van wat er met een installatie moet gebeuren).

Gefeliciteerd met dit boek !