Het praktijkboek voor de startende maintenance engineer

Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer!

Ben jij net begonnen of twijfel je over een functie als maintenance engineer?

Dan is dit boek wat voor jou!

Dit boek had ik graag zelf willen ontvangen toen ik in 2009 begon als maintenance engineer. Ik wilde me dolgraag bewijzen, maar wist niet goed waar ik moest beginnen.

Ik miste een soort handleiding zeg maar…

Ik heb meer dan honderd uur gewerkt aan dit boek. Het zit vol met praktische tips, inzichten en levenslessen van de afgelopen jaren. Alles met als doel jou op een hele praktische manier te helpen om een zo goed mogelijke start te maken als maintenance engineer.

Als je de tips en adviezen in dit boek daadwerkelijk gaat toepassen, ben ik ervan overtuigd dat je een goede start maakt en van onschatbare waarde wordt voor jouw organisatie!

Ik wens jou een hele succesvolle start en prachtige tijd toe als maintenance engineer!

Ik hoop dat dit boek jou daarbij helpt en inspireert.

Justien

Klik hier voor een inkijk exemplaar

Wat je ontdekt in het boek:

√ Een stappenplan voor een succesvolle start als maintenance engineer;

√ Hoe je veel gemaakte beginnersfouten herkent en vermijdt;

√ Hoe je je positief kunt onderscheiden binnen jouw organisatie;

√ Tips om elke dag lol te hebben en te houden;

√ Handige websites voor jou als maintenance engineer;

√ Hoe je ervoor zorgt dat er met jouw verbeter voorstel ook echt wat wordt gedaan i.p.v. dat het in de kast verdwijnt;

√ Hoe je eenvoudig toewerkt naar een status waarbij anderen jou zien als dé autoriteit binnen jouw vakgebied;

√ Logische vervolgstappen voor jou als maintenance engineer;

√ En uiteraard nog veel meer..

Wil je ‘Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer’ ontvangen?

Vul de gegevens hieronder in en klik op de knop ‘Ja, ik wil het E-book’.

NB: E-book niet ontvangen? Check even de ongewenste mail / spam folder. Ook daar niks ontvangen? Neem dan contact met me op.

Totaal: € -
prijs incl. btw

(let op: tijdelijke aanbieding, normale prijs € 17,95 dus wacht niet te lang)


30-DAGEN ‘NIET GOED GELD TERUG’ GARANTIE

Ik heb echt mijn uiterste best gedaan om een goed boek te schrijven. Als je de tips en adviezen gaat toepassen ben ik ervan overtuigd dat het jou verder gaat helpen. Mocht je toch niet enthousiast zijn, dan mag je altijd je geld terug vragen, mits je binnen 30 dagen na aankoop een email stuurt.

Dus..ben je onverhoopt niet tevreden? Neem contact met me op.

Liever een paperback (softcover) bestellen?

Wat anderen over dit boek zeggen

Beste Justien,

Ik heb net jouw boek dichtgeslagen en wilde je via deze weg even een compliment geven.

Ik ben op dit moment gestart om binnen mijn bedrijf de functie van ME’er te gaan vervullen. Dit boek bevestigd mijn gevoel wat bij de functie als ME’er komt kijken en dat dit de juiste weg is voor mij om in te slaan.

Fijn om wat praktische tips uit jouw boek te kunnen halen en dat deze in de toekomst mij even back on track kunnen zetten als ik even vastloop. Bedankt!

Mvgr Gerton Bosma

Hi Justien,

Eindelijk kans gezien je boek te lezen. Het is goed en prettig leesbaar. Alle aspecten in het traject naar ervaren maintenance engineer komen goed aan de orde. Het boek is niet alleen voor de starter aan te raden, maar ook de ervaren maintenance engineer zal hier zeker nog wat uit kunnen halen. Vooral de verbinding naar de werkvloer is erg belangrijk en dat komt regelmatig tot uiting.

Johan

Justien heeft een prima boek geschreven voor de startende maintenance engineer! Ik heb het met veel plezier gelezen.

Wat een duidelijk, goed leesbaar en leuk boek!

Beste Justien,

Gaaf om te lezen hoe enthousiast je de lezer meeneemt in het werk voor maintenance !

Je beschrijft veel (herkenbare) aspecten die een starter mee zal maken, maar maakt het zeker niet een taaie opsomming; in tegendeel je blijft positief stimuleren.

Ik denk dat het boek niet alleen voor de beginnende maintenance engineer goed is om te lezen, maar ook voor hen die op zoek zijn naar “technisch” georiënteerde medewerkers. Je maakt het toegankelijk om in te leven waar deze medewerkers tegenaan zullen lopen (van bijvoorbeeld goed bedoelende mentoren die mogelijk ook maar alleen hun deel in het EAMsysteem kennen, tot het goed kunnen uitleggen aan collega’s van wat er met een installatie moet gebeuren).

Gefeliciteerd met dit boek !