Ik ben Justien Kint.

Mijn bedrijfsnaam I am maintenance maakt duidelijk dat professioneel onderhoud mijn passie is en als een rode draad door mijn leven loopt. U ontdekt er ook de afkorting van asset management (am) in en van the Institute of Asset Management (iam). De IAM is de welbekende internationale organisatie die de PAS 55 heeft ontwikkeld welke inmiddels is vervangen door de NEN-ISO 55000 serie.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van maintenance engineering en asset management heb ik opgedaan bij uiteenlopende sectoren waaronder de procesindustrie (food & chemie), zware industrie (staal), offshore, infra en het openbaar vervoer.

Het is mijn ambitie om de komende jaren te blijven werken bij diverse organisaties in uiteenlopende sectoren en mij te blijven ontwikkelen.

Mijn kracht is dat ik naast kennis van mijn vakgebied, ook de menselijke kant niet uit het oog verlies. Door mijn enthousiasme, betrokkenheid en oprechte karakter maak ik gemakkelijk contact en kan ik goed samenwerken met mensen op diverse niveaus binnen uw organisatie.

Ik wil u bedanken voor het bezoeken van mijn website. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijke groet,

Justien Kint