Hi! Ik ben Justien Kint.

Ik geloof dat goed beheerde en onderhouden assets (‘installaties’) de wereld veiliger maken en dat dit bijdraagt aan een schoner milieu, stabielere bedrijfsvoering en het voorkomen van verspilling.

De dagelijkse praktijk is helaas weerbarstig. Bij veel organisaties valt er nog genoeg te verbeteren heb ik gemerkt.

Ik heb er daarom mijn persoonlijke missie van gemaakt om onderhoudsorganisaties (vooral in de industrie) zo goed mogelijk te helpen bij het beheren en onderhouden van de assets. Ik breng jouw organisatie graag naar een hoger niveau.

Wil je vooruit met jouw organisatie? En heb je hulp nodig bij het terugdringen van het aantal storingen, verlagen van onderhoudskosten, structureel verbeteren van werkstroom processen en trainen en coachen van jouw mensen?

Daar kan ik je bij helpen. Ik houd van implementeren en een blijvend resultaat neerzetten. Altijd samen met de mensen van jouw organisatie.

Dus wil je met jouw onderhoudsorganisatie naar een hoger niveau en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem vandaag nog contact met me op!

SAP PM online cursus

Werk jouw organisatie met SAP PM? Volg de online SAP PM cursus. De enige in zijn soort! Na afloop zeggen cursisten vaak ‘had ik dit maar 5 jaar eerder geweten’.

Het praktijkboek voor de startende maintenance engineer

Ben jij een startende maintenance engineer? Lees dit boek, gaat jou zeker helpen bij het maken van een goede start!