Hi! Ik ben Justien Kint.

Ik geloof dat goed beheerde en onderhouden assets (‘installaties’) de wereld veiliger maken en dat dit bijdraagt aan een schoner milieu, stabielere bedrijfsvoering en het voorkomen van verspilling.

De dagelijkse praktijk is helaas weerbarstig. Bij veel organisaties valt er nog genoeg te verbeteren.

Ik heb er daarom mijn persoonlijke missie van gemaakt om onderhoudsorganisaties (met name in de industrie) zo goed mogelijk te helpen bij het beheren en onderhouden van de assets.

Wil je vooruit met jouw organisatie? En heb je hulp nodig bij het terugdringen van het aantal storingen, verlagen van onderhoudskosten, structureel verbeteren van werkstroom processen, trainen en coachen van jouw mensen?

Daar kan ik je bij helpen. Ik houd van implementeren en een blijvend resultaat neerzetten. Altijd samen met de mensen van jouw organisatie.

Dus wil je met jouw onderhoudsorganisatie naar een hoger niveau en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met me op!

Nog wat meer over mij…

Ik woon in Santpoort-Noord met mijn vrouw en twee prachtige dochters van 2 en 6.

Ik ben erg sportief en heb veel hobbies. Ik houd van mountainbiken, sportvissen, hardlopen (inmiddels 2x een marathon gelopen), fitnessen, klussen in en om het huis en van motoren verbouwen en er uiteraard op rijden.

Hieronder mijn laatste creatie, een honda cb750 nighthawk die ik heb teruggebracht tot de absolute essentie 🙂 Bratstyle wordt dit ook wel genoemd.

CB 750 nighthawk bratstyle