Hee hallo! Ik ben Justien Kint.

Ik geloof dat goed beheerde en onderhouden assets (‘installaties’) de wereld veiliger maken en dat dit bijdraagt aan een schoner milieu, stabielere bedrijfsvoering en het voorkomen van verspilling.

De dagelijkse praktijk is echter weerbarstig en bij de meeste organisaties valt er nog genoeg te verbeteren heb ik gemerkt.

Ik heb er daarom mijn persoonlijke missie van gemaakt om onderhoudsorganisaties (met name in de industrie) zo goed mogelijk te helpen bij het beheren en onderhouden van de aanwezige assets. Ik breng jouw organisatie graag naar ’the next level’.

Mijn focus ligt hierbij vooral op uptime verhoging, het terugdringen van het aantal storingen, verlagen van onderhoudskosten, structureel verbeteren van werkstroom processen en verzorgen van training en coaching. En dan niet vanaf de zijlijn, maar met een no-nonsense ‘poten in de klei’ mentaliteit en aanpak. Ik houd van daadwerkelijk implementeren en een duurzaam resultaat neerzetten samen met de mensen van jouw organisatie. Omdat ik uit eigen ervaring weet dat mensen uiteindelijk de belangrijkste assets zijn die echt het verschil kunnen maken!

Wil je met jouw organisatie ook naar ’the next level’ en kun je wel wat hulp gebruiken?Neem contact met me op!

SAP PM online cursus

Worstelt jouw organisatie met de SAP Plant maintenance module? Speciaal daarvoor heb ik een online SAP PM cursus gemaakt voor eindgebruikers (incl. 4 gratis video lessen). Succes gegarandeerd!

Het praktijkboek voor de startende maintenance engineer

Ben jij een startende maintenance engineer? Was ik ooit ook! Ik heb een leuk boek voor je geschreven, wat jou zeker verder gaat helpen!