– Wat opdrachtgevers over mij zeggen –

Ik heb de SAP PM training in April 2022 gevolgd bij Impazz. Ik heb deze training als zeer bruikbaar ervaren en wordt op een rustige manier stapsgewijs gedoceerd door Justien.

Ik maak nog geregeld gebruik van de online cursusomgeving als naslagwerk. Ook is Justien via app of mail goed bereikbaar voor vragen. Kortom een aanrader voor de beginnende/gevorderde SAP PM gebruiker!

M.v.g. Willem Jan

Justien ontzorgt, met minimale begeleiding werkt hij de opdracht uit met een zeer professioneel resultaat!

Justien levert met een enthousiaste instelling op tijd wat gevraagd wordt.

Justien zoekt continue naar de beste oplossing voor alle betrokkenen. Zijn gedrevenheid zorgt dat ook anderen meer gaan nadenken over mogelijke oplossingen en echte verbeteringen.

Justien is een waardevolle ‘Asset’ voor elke organisatie.

Justien is zowel vakinhoudelijk als op het relationele vlak goed onderlegd en hierdoor erg prettig om mee samen te werken. Hij heeft een aantal mooie optimalisaties in de werkprocessen weten te realiseren. Ook heeft hij samen met interne collega’s en externe contractors een aantal bad actors weten te elimineren.

Justien is een ontzettend fijne man om mee samen te werken. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak weet je precies wat je aan hem hebt. Hij heeft mij regelmatig geholpen met toelichtingen op vragen over zijn werkgebied en ik heb onze samenwerking altijd als zeer prettig ervaren.

“Justien is een prettig persoon om mee samen te werken. Naast dat hij een goede technische bagage meeneemt, kan hij goed levelen met zowel het management als de collega’s op de werkvloer. Dat gaat hem heel natuurlijk af en dat is bijzonder. Mede daardoor heeft onze opdrachtgever, een bedrijf in de zware industrie, hem gevraagd als projectleider voor een veranderingstraject. Ik begeleid Justien daarin en door zijn open houding kunnen we uitstekend sparren en reflecteren. Dat maakt de resultaten goed en onze wekelijkse gesprekken aangenaam en opbouwend.”

Justien heeft bij de afdeling Hoogovens op een professionele manier de aanpassing van de onderhoudsprocessen naar de nieuwe standaard begeleid. Dat doet hij op een vasthoudende wijze met veel gevoel voor een goed werkbaar resultaat. Hij combineert zijn inzicht in de processen met een nauwkeurige manier van werken en zichtbaar maken van de resultaten. Zeer prettig persoon om mee samen te werken.