Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer is te koop!

Het praktijkboek voor de startende maintenance engineer

Starten als maintenance engineer, je kan er een boek over schrijven! En dat is precies wat ik heb gedaan 🙂

Daarom deze korte blog om het boek onder de aandacht te brengen.

Hét praktijkboek voor de startende maintenance engineer heb ik speciaal geschreven voor de startende maintenance engineer die aan het begin van zijn carrière staat en wel wat hulp kan gebruiken bij de concrete invulling van zijn nieuwe rol en de taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Het is ook een prima boek voor de maintenance manager die verantwoordelijk is voor het juist positioneren en aansturen van de maintenance engineer(s) binnen zijn organisatie.

Of misschien ben jij wel die net afgestudeerde MBO’er, HBO’er of WO’er, die nog twijfelt of een functie als maintenance engineer wel goed bij je past? Ook dan zal dit boek jou waardevolle inzichten geven en helpen om een goede keuze te maken.

Zelf was ik natuurlijk ooit ook een startende maintenance engineer. Daarop terugkijkend was het af en toe best wel een worsteling en zoektocht.

Nu ik wat verder ben in mijn professionele carrière wil ik jou daarom graag een vliegende start geven, door mijn opgedane praktijkervaring en kennis te delen via dit boek.

Ik wilde er geen theoretisch boek van maken met allerlei bronverwijzingen. In plaats daarvan heb ik geprobeerd om een eenvoudig leesbaar boek te schrijven voorzien van vele praktische tips en inzichten. Dit is mijn gedachtegoed, gebaseerd op meer dan tien jaar praktijkervaring binnen het maintenance engineering vakgebied, aangevuld met wat levenslessen die ik onderweg heb opgedaan.

Ik wens jou een hele succesvolle start en prachtige tijd toe als maintenance engineer!

Ik hoop dat dit boek jou daarbij helpt en inspireert.

Klik hier om direct naar de pagina te gaan waar je het boek kunt kopen!

Justien

PS. ik ben op zoek naar reviews van mensen die mijn boek hebben gelezen. Leuk als je laat weten wat je ervan vond!

Recent
Reacties
Tags

Categorieën