Online SAP Plant Maintenance cursus (SAP PM) speciaal voor eindgebruikers

SAP PM online cursus

In deze blog vertel ik je wat meer over de online SAP PM cursus die ik heb gemaakt.

Eerst even kort iets over mezelf.

Zelf werk ik al meer dan 10 jaar met SAP PM. Door het volgen van diverse cursussen, het lezen van boeken over SAP PM en vooral door er heel veel mee te werken heb ik uiteindelijk veel kennis en ervaring opgedaan met dit systeem.

Wanneer ik bij klanten kom zie ik mensen vaak enorm worstelen met SAP. Ik vind het dan altijd leuk om ze te helpen. Je ziet iemand vaak helemaal opbloeien, omdat hun werk opeens een stuk makkelijker is geworden. Iemand zei na afloop weleens tegen me “waarom heeft iemand mij dit niet vijf jaar eerder verteld?” Wat een prachtig compliment!

Het probleem met 1 op 1 werken is dat er maar 8 uur in een (werk)dag zitten. Ik realiseerde me op een gegeven moment dat mijn impact gering zou zijn als ik op die manier zou blijven werken.

In de corona tijd zag je echter iedereen steeds meer overstappen op ‘online’. Meetings werden online, leraren gaven online les, etc.

En dat bracht me op het idee om al mijn kennis en ervaring in een online SAP PM cursus te gaan verwerken! Hiermee kon ik wel veel meer mensen tegelijkertijd helpen zodat ze de basis van SAP PM onder de knie krijgen inclusief alle handige tips & tricks.

Ik heb lang aan deze cursus gewerkt. Zeker 200 uur schat ik in. Er komt echt van alles bij kijken, ik had me er een klein beetje op verkeken moet ik eerlijk bekennen. Zo moet je bijvoorbeeld een geschikt Leer Management Systeem selecteren, een goede structuur en logische opbouw bedenken en dan nog eens alle instructie video’s opnemen (wat ook niet direct in 1x goed gaat kan ik je vertellen…).

Maar nu is de cursus eindelijk af en ben ik er stiekem best trots op. En de cursisten zijn enthousiast, lees onderstaande reacties maar eens!

SAP PM online cursusSAP PM cursus review

SAP PM online cursus

Als je besluit om de cursus aan te schaffen (ik hoop van wel!) dan kun je direct na jouw bestelling gaan starten, in jouw eigen tempo en waar je maar wilt. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken heb ik alle lessen verdeeld in een aantal logische overzichtelijke modulen. In totaal zijn er nu 42 lessen en meer dan 4 uur aan video materiaal! Mogelijk maak ik nog wat extra lessen erbij in de toekomst, dit zijn dan voor jou gratis updates die je ook kunt volgen.

Onder elke les is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze zal ik uiteraard op regelmatige basis beantwoorden.

Op de cursus website staan ook een aantal gratis lessen waar je direct je voordeel mee kunt doen + je krijgt een goede indruk krijgt van de cursus (klik hiervoor even op lessenpakket en dan op de lessen waar gratis bij staat).

Onderstaand ook nog een korte introductie video waarin ik je wat meer toelichting geef over de cursus.

Er geldt nu een tijdelijke introductieprijs dus ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn online SAP PM cursus!

 

Justien

p.s. je kunt deze blog makkelijk delen met anderen via de social share buttons hieronder! En mocht je vragen hebben over deze online SAP PM cursus neem dan even contact met me op.

p.p.s. mogelijk mag je de kosten van deze cursus declareren bij jouw werkgever. De vraag stellen kan natuurlijk altijd!

Recent
Reacties
Tags

Categorieën

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *